Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Tuesday, 19 July 2011

.:happy bezday mr car:.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua.....moody semalam dah kurang sikit..pagi nie liat jew nak bangun..sampaikan pukul 6 lebih aq xnak bangun lagi...rasa lemau sangat2...hari nie ulang tahun kelahiran mr car...semalam dah wish tapi aq xda papew nak kasi kat dia...cukup la aq wish n doakan dia...pas dia outstation baru aq nak kasi papew kot..insyaallah...

tapi pagi tadi juga cepat2 juga aq keluar dari rumah...nak cari ketenangan...pagi2 kan udara segar sejuk...ase nyaman jew....masa nak keluar 2 mr car macam biasa la text aq morning wish...aq pown laju jew balas...mood dah baik..dia pown masa otw nak balik umah pas antar akak(wife dia) n anak2 dia g sekolah dia ada kol aq...

tapi apa yang dia cerita kat aq memang buatkan airmuka q berubah dalam sekelip mata walaupown benda 2 mengembirakan buat dia...maybe dia xcited sangat hari nie hari jadi dia n the wish dari orang2 sekeliling dia buatkan dia lupa yang aq juga ada perasaan...tersentap balik jiwa aq...

hope aq bleh lupakan apa yang dia cakap tadi...lunch nanti dia datang amik aq sebab nak g tengok lappy kat hospital...aq xnak dia taw aq terasa hati ngan semua nie..hari nie hari kebesaran dia...just wanna he happy...aq nak sorok muka sembab nie..kalau boleh nak keluar pakai paper bag jew kat kepala...petang lak dia ada urusan ngan family dia..aq xdijemput untuk 2...(sangat terasa hati....T_T) so aq xboleh nak kacau dia nanti...

doakan aq tabah ekk...


5 celoteh anda:

fadhdeela said...

compius!! Mr Car tu sape??huhu anyway sabar k..tabahkan hati bykkan berdoa :)

gadis kepastian said...

mr car 2 buah aty gk..=)

Anonymous said...

DASAR PEREMPUAN JALANG.....
OTAK BIOL....
DENGAN LAKI ORANG PON ADA PERASAAN...
PERGI JAHANAM...

gadis kepastian said...

opsss panas kew??makasih atas kata2 awk 2..alhamdulillah allah berikan aq perasaan nie untuk mencintai dia..jodoh aq dan dia allah juga y tentukan...andainya dah ternyata dia lelaki yang akan membimbing q..aq terima dia seadanya...

Anonymous said...

2 BKN JODOH BODOH!!!YG ANG DOK MGGATAL NGN LAKI ORG ASAL??KALU DH HATI 2 BUSUK MMG BUSUK LA...X PYH NK BAJET BAIK LA..YG ORG DOK BERCERAI BERAI 2 SUME DRI JNS BETINA CAM ANG...KALU ANG X P LYAN JNTAN 2 XDE NYE JNTAN 2 NK MNGGATAL NGN ANG..DSAR BETINA X SDAR DRI X DE MRUAH...KOT2 MAK ANG POM MCM 2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg