Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Wednesday, 28 September 2011

.: spontan khomis :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum n salam sejahtera....hari nie dah khamisss!!!!!yabedubeduuuu ah weii..esok cuti...ari nie kerja sampai pukul 3.30 jew..walassss tapi bila pikir lak pasal meeting ngan costumer pas 2 nak uruskan barang yang baru masok buat aq ase xcukup waktu plak hari khamis nie...haiss ada baik ada xbaik juga la kan..pagi tadi aq ada buat kenduri..masak rendang ayam 4 ekor ngan karipap jew..tumpang kenduri kat tempat kerja...menu utama mesti la lagi2 oshem an....laksa,nasi impit,bihun goreng,kuih muih,manisan n also TAPAI ubi...

but dalam ngah kesibukkan nie sempat juga aq layan vdeo nie pepagi..bleh hilang tekanan aq pasal kerja taw..meh kita sama2 cerminkan diri kita....

letcheckitout..


i kedekut u jgn marah ea....=)

2 celoteh anda:

Anisa Hang Tuah said...

nape nis tak dpt bukak video tu

em

gadis kepastian said...

boleh jew yayunk..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg