Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Monday, 18 July 2011

.:jantung hati jantung pisang:.

cOretan gadis kepastian



assalamualaikum semua....amacam terliur x tengok pic atas 2??aq nie tadi masa ngah google cari pic jantung pisang then tertiba nampak pic nie terus jadi lapaq semacam jew perot aq..padahal tadi dah melantak bihun goreng ngan kuih charkoi sebijik...tambah ag waktu lunch lak an..memang kaw kaw la perot nie meragam....tapi q tahankan juga sebab tadi dah makan..law nak g makan lak wat rugi duit ja..sebab last2 aq sentuh ciput jew..

homkey la sebenarnya tadi aq turun ladang tengok budak2 sem 3 bersihkan ladang untuk wat penanaman konvensional...so sambil2 2 aq ngan en azizi meronda kawasan r naik JCB..redah abis semua semak samuk...then nampak ada pisang kat ladang belakang so kitaorang behenti la jap g amik pisang yang baki2 uh..aq dah nampak antung pisang uh apa ag minta r kat en azizi...minta satu jew skalinya dia kasi 2...alhamdulillah...rezeki..kat umah pown xda papew barang sangat dah nak masak..

mau xmau kena ajak mr car g beli barang dapur juga la petang nie sebab ujung minggu nie dia outstation...teeheee balik umah mak mentua dia...

tapi an an masa pas meronda ladang pisang aq yang drive JCB...masa 2 xnampak ada longkang kat tepi jalan 2...pehhh hampir2 nak terbalik la juga nasib la en azizi tolong betulkan kedudukan...tapi alhamdulillah dia bagi juga kepercayaan untuk bawak balik sampai ladang depan...teheee....tq en..nanti saya belanja en makan nasi kb ea..en an suka makan nasi kb pagi2...^_^


nie r rupa JCB 2..p nie pic yang aq google la..yang kat ladang nie xda cermin bagai macam lam pic 2...aq xleh nak buh pic yang aq snap tadi sebab aq x bawak kabel...


sal 2 dah selesai..skunk nie aq dok runsing nie nak kasi apa kat mr car sebab esok ulang tahun hari lahir dia..seriussly aq memang xda klu langsung nak kasi apa..budak2 umah suggest bagi benda yang dia suka..ada 2 jew benda yang dia suka skunk nie..gurl ngan kereta..

xkan la aq nak kasi gurl kot kat dia...buatnya aq salai 22 law ada yang lain..kereta lak haha kereta mainan bleh x??aci x..hurmm cer kasi idea sikit sal laki nie....

alahai jantung hati ag susah upanya nak pikir dari jantung pisang.,...minggu nie pown macam2 jew ragam mr car...ada jew yang kena aq wat..sampaikan semalam aq mengamuk xtentu pasal lak..hahaha cian cian..nasib la dapat awek jenis xpandai nak memujuk tapi TERER memberontak..teeheeee ^_^

8 celoteh anda:

Anisa Hang Tuah said...

wah wah
romnatisnya

gadis kepastian said...

ahakzz romantik tang mana 2?

cikguden said...

huuh bawak itu ke???

gadis kepastian said...

a'ah bawak 2...teeheee...

Tukang Karut said...

sedap ke jantung pisang buat cam tu?

RepublicAku said...

nanti kalau terjumpa kodok kuning tu ambil gambar sekali tahu....keh3...kenang-kenangan...

hamzah ian said...

lama tak makan jantung pisang.. huhu

gadis kepastian said...

ahakzz sedap2...p gk xmasak ag..hujung minggu nie baru nak buat jantung pisang 2...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg