Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Monday, 18 July 2011

.:aq jadi doktor haiwan beb:.

cOretan gadis kepastian


assalamualaikum semua

pehh isu panas nie...aq jadi doktor haiwan beb...dari student tertiba upgrade jadi dokor haiwan....haiii sapa yang xmau bhai...nak nak nak jew aq ase...tapi!!!

haiwan 2 yang masalah bukan aq yang masalah...haiyokk sebenarnya macam nie hari nie aq dapat pembahagian tugas untuk sepanjang aq wat latihan industri..but this month aq pegang hal keusahawanan yang mana ada pecahan dia bawahnya yang menyatakan bahawa aq kenapa pastikan haiwan haiwan berada dalam keadaan sihat sejahtera amannya....

teeheee tapi haiwan yang ada untuk waktu sekarang adalah LEMBU booooo booooooo booooooo boooooo....................


n aq adalah tersangat kurang BERANI ngan haiwan nie.....amaaa apaaaa kariiiipoleeeee.....nak la plak pagi2 aq kena check dorang sihat kew x....makan cukup kew x..tidow cukup kew x....pehhhh ketaq ketaq kot aq nak dekat ngan dorang.....

haaa amik ko dia dah buka mulut dia uh........pat pat check.......=_="

8 celoteh anda:

nazirah said...

hehehe.. lembu ek.. huhu kene g cek sorang2 ke? gerun gk kalau sensorang

gadis kepastian said...

a'ah kena chck sesorang law xda kelas yang terlibat pagi 2...wuwuwuwu cepat2 la bulan nie berakhir...

- abdul hadi abdul muti - said...

macam best je. dulu pernah bela kambing,tak tau la jaga lembu ngan kambing ni same ke tak.haha

aanie said...

kekeke....jgn kena sepak kat lembu dah la...huhu..takot...

gadis kepastian said...

ahakzz minta2 jgn r..dah r gk nie law depan lembu pown dah rasa mcm nak pitam.....haiyokkkk....

kambing xpew ag tapi lembuuuuuu besarrrr takot.....

Tukang Karut said...

walaupun lembu tu buta warna, tapi jangan sesekali pakai baju merah... nanti kena sondol oooo...

alif haris said...

haiyoo hati2 .. nnt lembu tu geget :D hahaha

gadis kepastian said...

aiyokk 2 r yang paling takot 2...gg dorg besar.......kuat lak 2....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg