Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Friday, 12 August 2011

.:bencana yang xsudah...alhamdulillah allah masih sayangkan aq:.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua......

1 per 1 terjadi hari nie...dari siang ada jew y terjadi....kereta tertiba temp up...kehilangan dompet...then dah nak sampai umah nset aq tertinggal...so terpaksa la pusing balik g amik lepas berbuka...tapi sudah2 juga...aq tertidow sedar2 dapat text dari member,mr car,then mrs car...semua text yang xsedapkan jiwa n raga q..pukul 3 pagi baru aq sedar n bangun balik untuk baca 1 per 1 text dorang...dah 2 baru amik keputusan bersiap n balik umah kejap..balik2 check apa yang patut..hurmm nasib la xda papew yang teruk jadi..tapi masih kehilangan...

kejap lagi aq kena drive balik ke umah akak angkat aq...penat2..sepanjang hari aq drive drive n drive sampaikan perot aq pown dah bleh rasa tekanan yang aq rasa..hopely nothing will happen sepanjang aq drive..sebabnya aq pegang amanah orang..


nie pown laju2 jew aq post..dah abis bincang2 ngan member kami amik keputusan untuk xbuat report polis...sebabnya semua nie kerja orang dalam juga...haiss bulan posa2 nie jangan buat jahat boleh x??berganda2 la saham yang korang dapat...aq doakan apa yang ko amik 2 biar la dari yang halal.,..jangan sebabkan nafsu ko jadi macam nie..kami xbuat report atas sebab kasihan n nak bagi ko peluang untuk tebus kembali dosa nie..

kalau ko xsembahyang kew xbayar zakat kew 2 bleh lagi ko buat taubat nasuha beb..minta diampunkan dari yang ESA...tapi bila berkait ngan sesama manusia sendiri la ko kena gagau cari untuk pohon kemaafan...kalau x terangtai la nanti ko xlepas nak masok dalam JANNAH...(betolkan aq kalau aq silap)

hurmm ok la dah banyak aq bobel kat cnie...doakan aq slamat sampai homkey...
allah berikan dugaan kepada yang mampu untuk menguji kesabaran n untuk menyatakan kasih sayangnya pada hambanya...nikmat kesusahan lebuh tinggi ganjarannya dari nikmat kesenangan..insyaallah....allah masih sayangkan aq..^_^

p / s (xberkaitan ngan di atas) : kepada awak2 sila la berpuas hati atas apa yang awak buat...slagi aq rasa benar insyaallah aq sentiasa pohon dari nya untuk kekuatan...











1 celoteh anda:

JIJI YU said...

ujian menghubungkan kita dgn tuhan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg