Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Tuesday, 9 August 2011

.:jualan ramadhan:.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua....hari nie secara x rasmi aq nak bagitaw kat korang semua yang berada di KELANTAN .... n juga serata MALAYSIA yang mulai minggu depan aq akan buka perniagaan kecil2an...insyaallah...

antara barang yang aq jual adalah


  • produk makanan UMMI yang terdiri dari KICAP , SOS PENCICAH , SOS CILI SEGAR , KUAH ROJAK N SOS BBQ ....barang2 2 korang bleh beli n aq bleh hantar by hand terus bagi yang tinggal berdekatan n area2 kota bharu sampai ke machang..n tanah merah....
  • selain itu aq juga akan menjual pelbagai jenis TUDUNG2 mengikut korang punya pilihan...insyaallah...
  • produk kebersihan MICROBIO yang sumber asli tanpa bahan kimia untuk membersihkan kekotoran n bateria di rumah juga ada aq jual....

bagi produk UMMI  2 kalau nak tempah secara borong pown boleh....harga adalah sangat2 bepatutan....

barang2 nie insyaallah akan aq pamerkan pada minggu depan...untuk keterangan lebih lanjut mengenai semua produk 2 boleh la emailkan pada aq di gadis.kepastian@gmail.com ataupun hubungi aq di no nie 013-9744101

p / s : doakan segalanya berjalan dengan lancar ye...

6 celoteh anda:

Anisa Hang Tuah said...

kalau boleee nak beli semua juadahhhh

fadhdeela said...

amboii jauhnyer kota bahru! huhu

Amirul Amin said...

rajinnya:)

Henry Zackery said...

nak rase semua juadah leh :) hehe

LASER KEYBOARD YANG SANGAT CANGGIH

Syafiq Rosli said...

wah dah jd bisneswoman ni..:)

Mohamadazhan.com said...

selamat berniaga =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg