Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Tuesday, 13 September 2011

.: eh2 tambah ag..:.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua n salam sejahtera...

semalam aq ada check nuff acc...then respon aq mcm nie

omg!!mana abis BE aq....pas2 siap ada bagitaw ag yang dorang ada kesilapan teknikal..


aq plak "haiss xbleh jadi nie...baru jew semangat nak kutip duit raya tengok2 nuff dah rayakan aq lak"

dah 2 aq pown terus antar tiket kat dorang ngadu pasal BE AQ HILANG...


tapi alhamdulillah 
tadi aq chck dah dapat balik BE aq siap dorang tambah ag 1 BE..

haha terus xjadi nak marah...but bukan aq sorang jew taw y jadi macam 2..semalam masa ngan BW pown aq ada jumpa blogger yang BE ilang macam aq juga wei...so xda la over sangat an lau aq nak memekak sorang diri an....


psssss........en3 aq yang nie semalam 2 bukan nak condem lelaki jew..n bukan semua lelaki jew yang aq nak kata...huhu aq pown taw ada juga yang baik molek2...muahmuah muahmuah aq sayang ag eh lelaki...ye dop??

aq rindu budak nie..xsabar nak balik kampung gadoh ngan budak nie...insyaallah esok aq balik kampung ngan family baru..

4 celoteh anda:

JIJI YU said...

wahaha lom2 pe lagi dah nak havoc engko ni..

gadis kepastian said...

haha bila ag nak havoc..huhu

Abhamz said...

salam, best balik kampung...

gadis kepastian said...

hehe best la kot...huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg