Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Tuesday, 13 September 2011

.: aq dah faham rupanya lelaki macam 2 (18 thn ke atas saja k! ) :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum dan salam sejahtera...

nie sambung kepada en3 18sx yang aq buat sebelom nie...dalam 2 memang masa 2 seriusly aq sikit pown xfaham n rasa sangat2 marah ngan apa yang dorang buat pada aq...

tapi sekarang pown bukan juga bermakna aq boleh terima apa yang dorang buat n cara dorang layan kaum hawa 2....tapi aq cuma boleh faham situasi dorang sampaikan dorang terdorong untuk buat kerja x berfaedah 2...

aq dok diam2 n cuba fikir n fikir atas apa dorang lakukan semua 2..then aq campurkan dengan pengalaman2 orang sekeliling aq yang terKANTOI ngan sikap macam 2...maka hasilnya adalah ( macam buat xperiment lak plak an...)


sebenarnya bukan la dorang nie terdesak TAPI......dorang nie nak kan kepuasan..kepuasan untuk dorang hilangkan tekanan yang dorang hadapi..dorang letakkan kepuasan 2 untuk hilangkan tekanan...
faham x??macam xfaham jew...

yela dalam diam2 aq ada godeng juga dorang punya profile...aq cari 1 per 1 mengenai dorang..ada 2 yang dah berkahwin n yang terkejutnya bini dorang peh!!!

ag power n super2 mantap kot pada pandangan aq yang nak dibandingkan dengan aq..tapi tetap juga dorang nak buat benda2 bahlol 2 an...

sebabnya???

ya macam aq cakap tadi dorang nak kepuasan....

aq pown masih terfikir2 kekadang apa yang lelaki fikirkan dalam kepala hotak dorang bila berdepan dengan perempuan...

...misteri an...

maybe dorang juga kekurangan kasih sayang kot...

2 r antara benda2 yang aq selalu fikirkan..yelaa bayangkan la dah ada bini super tip top but still nak mengatal kat luar??

motif???

ha ada kew kaum hawa yang dah berkahwin baca en3 aq yang cer cerita sikit..kenapa korang nak juga pandang perempuan lain walaupown masa 2 bini korang ada di sisi korang??

sebab korang nak kan kepuasan an??betol??lau xbetol cer cerita kat komen 2....tapi bagi pengalaman aq ye sebab dorang nak kepuasan...dorang nak tetap nampak menggoda n boleh rais PERHATIAN dari gurl yang dorang pandang n mengeTEST 2...

btol x??

TAPI...kalau awek or bini ko kena kacau macam 2 sentap plak..siap marah2 awek or bini ko....padahal back 2 karma la papa oi....ko buat kat awek or bini orang apa yang pakwe or hubby gurl 2 rasa???sentap macam ko juga an...tapi yang kena marah n salahkan sapa??bini or awek ko 2..sebabnya?? alaaa korang pown tau sendiri an..EGO...


2 la pasal papa papa oi....fikir fikir....SETIAP PERBUATAN ADA BALASANNYA...ko xrasa sekarang nanti2 ko rasa juga...

so benda 2 ah yang aq faham...lau korang rasa apa yang aq faham nie xsama macam yang korang faham cer cerita kat aq leh??


sekian terima kasih





5 celoteh anda:

JIJI YU said...

hurm..tak semua kan

NURUL AINI NORAZMAN said...

urmm,.lelaki mmg mcm tu kan,.

cikshahida said...

laki sume cmtu kot :D

eddy said...

perempuan je yang terbaek didunia ini. :)

Anonymous said...

just remember whut u give u get back not today or yerterday tomorrow but ONE DAY it really become at u !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg