Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Thursday, 1 September 2011

kebahagian mu kebahagian q juga

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua...

dah puas eh beraya??besok aq dah nak balik kelantan...haisss berat hati lorh nak balik..minta untuk stay sini ditolak...terus hilang semangat aq..lau xsebabkan sakit nie xkan la aq nak balik sana ag...biar ah nak kena extend pown..

p sebabkan aq ase badan aq xleh nak tahan dah ah aq amik keputusan nak balik juga...balik t aq stay kat hotel lurh..kunci umah aq punya patah..then masa nak wat duplicate kedai uh xda jenis 2 plak..apa pown xbleh..roomate still bercuti..sabo jew eh..=(

penat dengan semua nie...hati rindu pada mr car tapi bila aq nak luahkan ada jew yang jadi...biar la perasaan nie tersimpan kukuh...semua nie untuk kebaikkan semua...

awak2 an suka apa yang aq xsuka...aq kesian tengok korang yang always xbleh berpuas hati...awak cakap yang awak lebih cintakan dia n aq xlayak untuk dapat cinta dia..awak xkejam tapi baka! selama nie bukan aq yang mencari dia..bukan aq yang jatuh cinta pada dia...tapi dia yang buatkan aq jatuh cinta...

eh xcaya eh....

dari awal aq kenal dia sikit pown aq terasa or omputeh cakap feeling up2 hokey..tapi dia yang selalu sangat mesej aq...kol aq malam2...petang lak rajin jew nak datang melawat aq n bawak aq ngan member g keluar makan...g beli barang..walaupown gaya dia 2 memang dah nampak macam ada niat papew...

after a long time baru aq ada feeling wei...n sampai skunk pown dah banyak kali sangat dah aq nak give up sebab aq xtahan ngan mulut2 yang pedas mengata aq macam2..aq xtahan tengok dia always kena ugut itu ini...dah banyak kali dah aq cuba..cuba untuk lepaskan diri dia dari masalah...cuba untuk xbebankan dia dengan kehadiran aq...

tapi dia sentiasa sentiasa di sisi aq...n sebolehnya dia nak sorokkan semua masalah 2 dari aq taw...tapi allah maha kuasa...setiap kali terjadi papew pada dia hati aq xsedap...awak...aq xkisah kalau bukan jodoh aq untuk bersama dia...aq sanggup lepaskan dia andainya semua 2 bleh bahagiakan dia...bleh ringankan beban dia...

awak bleh jew amik dia...awak boleh kalau itu yang terbaik...aq xkisah...aq berserah.....k ah macam banyak lak...kalau awak rasa semua nie untuk kebaikan dia juga...awak buat la apa pown...aq berdoa jew la...bahagia dia bahagia la juga aq...abis cerita...























"setiap orang adalah pencipta kebahagiannya sendiri"lady blassington

dari c2 aq cuba untuk mencari kebahagian aq walaupown semuanya menyakitkan..tapi aq juga percaya pada janji allah swt andainya kita bersabar pasti ada ganjarannya...







1 celoteh anda:

JIJI YU said...

ade pakwe tak gitau aku pon ekk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg