Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Monday, 22 August 2011

.:mencari ilham:.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua...

sihat semua...hari nie aq ase asing sangat bila sampai kat tempat kerja...hilang semangat...sebab asyik pikirkan kerja yang bertimbun...stok barang yang dah abis buatkan aq runsing nak g gagau cari barang juga buatkan aq pening...

alahai..kenapa la sejak akhir2 nie jadi mcm nie...tapi aq harap semua nie berjalan dengan lancar..insyaallah..doakan yang terbaik untuk aq ye...

bulan puasa nie juga kerap jew aq sedu...kekadang sakit dada aq tahan kekadang...ase macam nak buka puasa jew tapi tahan...tahan....>.<

ha sebenarnya bulan puasa nie banyak taw tempat makan yang best2 aq g berbuka...tapi aq malas nak post lagi..still simpan dalam entry...haha t time cuti2 bleh la korang lepak kat area kelantan nie ha...sebenarnya banyak tempat yang best...

aq pown kekadang macam suka lak tinggal kat kelantan...tapi sini tetap juga bukan tempat aq..huhu...bila dah sampai waktu aq kena pergi juga...xsemua orang bleh terima diri kita..pasti ada juga cacat cela diri yang yang dilihat...

aq doakan dorang2 bleh hidup bahagia tengok keputusan aq nie...^_^ <---terpaksa senyum walaupown hati xmerelakan....

1 celoteh anda:

nub said...

kelah kelate!!

*erk, maksud dia kelas beb kekantan!

hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg