Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Saturday, 17 September 2011

.: maraton last week kelantan cameron kl pahang kelantan :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua n salam sejahtera

maraton last week punya aktiviti..haha dah malas2 an tiap2 hari bina lelemak uh meh aq ajak p maraton buang lemak korang ngan skroll ke bawah..bukan atas taw.!!!!

last week aq kena outstation..macam yang korang taw an ari 2 aq cakap nak out untuk tenangkan jiwa..hua hua aq tipu jew 2...aq kena outstation g kerja..kena iring student2 DIPLOMA KEJURUTERAAN PERTANIAN n student SIJIL KEJURUTERAAN PERTANIAN...







DPT 3 A...

depan balai bomba...masa nie baru jew nak keluar g makan...huhu malam 2 geng perempuan dapat tempat tidow yang xbest..huhu aq nie jadi pengiring student..ada juga pensyarah perempuan yang ikot..disebabkan student yang pergi 2 lebih kurang baya umur aq jew jadi kami 1 GENG..haha bila 1 geng maka mesti nak tidow skali n gosip2 pown skali..haha xkew gitu??


nie awek cun nie..orang johor..agak pendiam taw..tapi masok jew kami berdua..haha sebab dia xbanyak cakap tapi suka jalan2..aq lak banyak cakap n suka jalan2 juga.kira ok ah 2..sorang cakap sorang dengar,....


nie plak tikah..dia tua dari aq taw..tapi aq xpanggil pown dia kakak..sebab aq an toceng gila gila...hahaha xda ah..aq dah biasa xpgl dia kakak..kami kan geng..hehehe


nie ngan kelas SPT4B..geng nie best...gila2 gitu..


nie ah angkatan pengiring2 gugirl...yang tengah 2 single mingle ag taw..bru umor 29..but senyap sikit..huhu yang hujung ke kanan 2 ha HOT MAMA....baru 3bulan..gila2 ah ngan dia n hubby dia...suka2 tambah ag dia bawak DSLR..haha lagi aq suka berkepit ngan pasangan uh...


nie lak jejaka xboleh dingorat2..haha nie pensyarah n merangkap pengiring boboy...skali tengok dia macam senyap jew..but bila dia buka mulut pehh ase macam btol kew nie pensyarah aq dulu..haha tapi best r kerja 1 opis ngan dia...cool jew...



muka budak toceng minta kiss..eh2 bukan2 minta kasih sayang.,.hehehe


eh2 ada ag upanya..haha suka ati aq ah..blog aq jadi banyak pic aq..an an


jangan pandang muka aq ada stok ayu2 minta penampar nie xmencabar eh...see.......aq bawak bus 2..hahaha


nie kat ladang teh..tiap kali aq datang cinie aq xjalan jauh pown...paling jauh pown lepak toilet dia jew..haha sebab dari toilet 2 dah bleh tengok ladang teh...so apa jadahnya aq nak g guling2 nak turun n nak kena panjat balik nak naik...hoho simpan tenaga simpan lemak..hahaha



ok fine pic atas ngan bawah nie aq ase macam nak sakai sekor jew orang dalam pic nie...ada ke patut masa aq nak amik pic elok2 counter sampai 3 jew terus laju jew dorang santai masok skali..memula pic rosak disebabkan member aq 2..
dah 2 xpew ah nak amik ag skali tapi skalinya makin ramai lak yang serbu..hahaha sakai..siap posing jampi perot ag 2..



ok this time masa kami dah sampai KL..lepak kat THE MINES..memula ingat nak naik kapal 2 pusing...skalinya tiket 2 xda sapa nak sponser...terus bajet xyah ah nak isi perot...hahaha lapor...

nak juga aq sorang..hehehe


ok masa nie ngah makan kat SUSHI KING..lama kot aq xg dulu pown masa tingkatan 1 lau xsilap aq last aq g sushi king...skunk dah umo 20 tahun...lama xlama la kan tapi siap la kucing beranak pinak dulu sampai berpuluh2 keturunan...ha xkew gitu??




nie plak bajet ayu atas kerusi STARBUCK..haha padahal xbeli pown...


kami GENG 1 MALAYSIA..


nie muka happy masa nak bertolak g KLCC...ada pameran IGEM yang pasal pembuatan dari alam sekitar,,n segalanya tentang alam sekitar...

muka happy lagi segar bugar ag


skalinya otw 2 aq tdow..turun2 bus aq dah blur..terus badmood..hahaha xjadi nak iring student skalinya student yang iring aq...hahaha


mood dah ok dah dah boleh nak posing2...hahaha


posing ag...


haha masa nie sepatutnya aq ngan student ag..tapi tertiba pensyarah aq kol ajak g makan kat kedai mamak..aq lak apa ag hahaha kedai mamak eh ....xpenah ag aq tolak...kat kelantan susah nak makan kedai mamak n xsedap beb...terus jew aq meloloskan diri keluar dari KLCC n sesat dalam SURIA KLCC sampaikan ada polis yang bleh kenal muka aq dah...mana x nya aq pusing depan dorang empatpolohlapan kali..hehehe

last2 jumpa la..past kena bratur lak nak makan...xpew demi nasi kandar aq sanggup..makan makan makan last2 pensyarah aq nak belanja..haha nyesal lak xamik banyak lauk tadi..aq bajet kena bayar sendiri..huk huk encik2 next time nak ag boleh??


ok dah pas makan 2 aq g lepak jejalan dalam SURIA KLCC...sebab lambat kot nak tunggu student g pusing pameran..masa aq pollow dorang 2 baru jew 1 hall..ada ag brpa hall ag ntah..2 pown dah amik masa dekat sejam dalam 2..so kira la lama kew x...

dalam ronda2 skalinya MAC ada buat promosi untuk season baru..free tester mekup..hahaha aq ngan muka keringnya g tadah muka aq..padahal aq xpenah pown guna jenama MAC....hahaha dulu2 penah ah tapi aq pown xtaw ori kew x..aq mana ada duit nak beli mahal2...

nie ah rupa aq pas diconteng2...siap kelentong dorang aq pakai mascara dorang..padahal aq guna REVLON...hehe tapi banyak ah aq suh dia ajar aq itu ini....pakai 2 pakai nie..hehe last2 dah siap dia tanya aq nak amik yang mana 1..haha aq ngan muka kering cakap kejap eh nak g cash out...atm kat mana eh??
dah dia tunjuk kat tingkat atas..hehe aq apa ag pecut ah...larii......


SPT4B

HUHU  2 ah aktiviti aq last week...minggu nie pown berjalan ag..esok2 lak aq cerita..haha ampa xkan xtaw perangai aq..suka peram2...biar masam dah baru nak bawak keluar...haha sabar jew ah..

KLIK LA NUFF LAU SAYANG AQ..

1 celoteh anda:

JIJI YU said...

waaa brlmbak gambr engko..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg