Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Sunday, 18 September 2011

.: kereta owh kereta :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum n salam sejahtera semua

dah sampai umah kew bagi yang kerja??huhu aq hari nie off day..sebab xterjaga pagi tadi.huhu terpaksa korbankan cuti aq..sedih..T_T

penat balik semalam pukul 12...2 pown tidow macam2 gaya jew dalam kereta..haiss sakit badan aq..

tadi lak dah set ngan member nak g amik kereta..huhu kereta 2 tersadai kat bengkel...an ada dalam nie --> tragis yang kereta 2 tertiba terbakar n berasap 2 an an...

so tadi aq dah g amik..set ngan member umah nak g amik..aq minta toong dorang sebab aq xda lesen kereta nak sewa kereta...haippp aq bukan bawak secara haram taw...halal jew ag..huk huk

sampai2 jew terus g cari tokei cakap "nak amik kereta tiara uh"dia lak cakap "owhh demo nie adik hok antar hari 2 key..."aq pown "a'ah"

tapi pot pet juga tokei dia 2 dalam dok sambil2 pomen kereta kancil....haha aq layan jew..yang xbleh blah bila dia confius ari 2 cakap abang but when he ask me aq nie orang mana n aq jawab orang kedah so apa reliationship nya ngan orang kelantan yang dikatakan abang uh..so motif??? "TOLONG JANGAN MENIPU SEBAB NANTI ORANG XPANDANG KO DAH"<---ayat nie aq tuju kan pada stalker blog n facebook aq yang suka sangat nak cari kesalahan aq..


member aq yang baru balik kelas...sian kat dia..panas...


kereta yang nun jauh disana tersadai minta di bawak balik umah untuk dibelai..


tapi an panas gilawei la kat bengkel 2...aq dah mundar mandir dah pusing2....haippp =_=" peluh nie jangan cakap r...mencurah2 sampai lendir jew aq ase...

dah siap2 amik kereta nak g makan...dorang pilih ayam penyet..aq on jew...dah amik kereta pew semua terus gerak g ayam penyet....panas!! again n again panas!!

aq laju jew bawak..econ kereta xsejuk sangat tadi..hampeh...yang lawaknya kitaorang just buh rm 3 untuk minyak kereta jew..haha jimat abis..huhu dekat jew kot nak g kedai 2...







lama juga la dok tunggu 2 sampai aq sempat ag posing2 bajet comel..sebelom keluar 2 aq dah tanya kat cda...xpew an pakai pink ngan kuning...hehe tapi aq suka lak warna campur2 macam 2..nice jew...


ok pic ayam penyet lak..sepatutnya senonoh jew pic mee 2 tapi aq dah serang awal2 bahan2 dia...yang 2 xabis sebab muak..gila banyak minyak kopt mee 2..2 ha dalam piring 2 aq buang sikit minyak mee 2....pic 2 balance yang aq xmakan..

cda ah yang paling berselera..lapor sangat kot..huhu licin jew nasi dia.hehe suka sangat2 tengok...kenyang terus...siap aq ase macam nak berebut makan ngan dia plak..

psss : KLIK AH NUFFNANG LAW SAYANG AQ...TQ

2 celoteh anda:

JIJI YU said...

muka tanpa mekap engko..wakak

gadis kepastian said...

mana 1 ko suka??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg