Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Sunday, 11 September 2011

.: xfaham xfaham n sampai skunk aq still xfaham(18SX JEW HOKEY) :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua dan salam sejahtera....

pagi2 lagi aq dah berulang alik masok toilet...guling2 atas lantai...SAKIT....sakit perot....(T_T) sumpah aq ase sadis sangat keadaan aq tadi...roomate aq bangun nak sahur.aq bangun nak berak...

dah 2 bangun lagi

bangun lagi

bangun lagi

sampaikan dah xda tenaga nak bergerak....

haisss =_=" nie angkara ubat tambah darah 2 la...benci kamooo |>.<|
dah siap2 nak g kerja..siap sembang2 ag ngan roomate otw nak g kerja..xda r aq ase tension sangat jalan kaki nak g kerja...

tapi benda yang aq xfaham 2  bukan sebab perot aq yang buat hal 2...tapi aq xfaham KENAPA KAUM LELAKI SUKA AMIK KESEMPATAN KE ATAS KAUM WANITA....

ceritanya bermula macam nie.......

baru2 nie (xda la baru sangat an ) aq ada join 1 sosial web..then memang la ramai member..tapi yang aq add dalam 2 just POMPUAN sebab aq nak cari kawan2 pompuan lebih..(bajet dah banyak member laki la kononnya) tapi ada juga orang lelaki yang add aq..

aq pown hokey ah approve jew ah sebab ramai n then aq malas nak kelas mana 1...(banyak kot..juling mata aq nak check 1 per 1...) dah kawan 2 xpew ag..

yang xtahannya antar mesej kat aq masa memula 2 memang gentl gila la...awal2 la kot...
then dah bila aq balas mula la AWAK NIE COMEL LA...AWAK NIE CANTIK LA...<----ayat2 nie aq bleh layan ag sebab well aq sedar diri an yang aq nie comel n cantik(pelempang nak??)

tapi!!!!!


tertiba lak dia teruskan ayat dengan U OPEN X?I GERAM LA TENGOK MATA U,MACAM PANGGIL I PUNYA _________ NAIK JEW LA...KASI NO PHNE BLEH X?  

ada ag nie

U SUDI X JADI SCANDAL I...I BAYAR LA U BRAPA POWN...TUKAR2 NO PHNE EA...

TUKAR NO PHNE BLEH??RUPA U CANTIK..LAU U G_YA_G  MESTI BEST AN....

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

hokey la sangat an perangai macam 2 sampaikan aq balas balik 

PERGI MAMPUS AH !!!

hye hye tolong la jangan ingat bila orang pompuan nie balas mesej korang korang bleh jew sesuka hati nak ajak doing sumthing like that...

hello cuba korang imaging yang AKAK, ADIK POMPUAN OR MAK korang dilayan macam 2...apa perasaan korang??please la...

bila aq balas mesej korang 2 sebabnya nak berBUDI BAHASA.....bukan nak BERBUDI BADAN la ngok....

buang2 la perangai macam 2...yang dah kahwin 2 apa xcukup ag kew bini-bini korang untuk korang TENGOK??
yang BELOM KAHWIN 2 law dah rasa adik korang xbleh dikawal sangat 2 KAHWIN2 la cepat2.....nak tunggu apa ag??
xmampu??ha dah taw x mampu so jaga la diri dari menghampiran benda2 macam 2....

abis dah nak wat macam mana lagi.....MENCEGAH LEBIH BAIK DARI BERUBAT.....

taubat2 la wahai KAUM ADAM...sayangi la KAUM HAWA...sesungguhnya kami KAUM yang LEMAH...tapi xbererti KAMI RELA DITINDAS...

kepada KAUM HAWA yang terkena macam aq AYOK LA BANGKIT MELAWAN KAUM2 NIE...JANGAN PLAK KITA YANG GADAIKAN APA YANG TELAH DIJAGA SELAMA NIE....



3 celoteh anda:

JIJI YU said...

sapa wat kerja gampang cam tu ngn engko..hisy..die tak tau ke engko tu anak aku..

shazwanazizan / wanblur said...

diorang tue gila kot

aanie said...

cissss, kurang ajar itu olang...kasi lempang laju-laju...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg