Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Saturday, 16 July 2011

.:simpan ketat ketat:.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua n salam sejahtera

"berita panas dikupas direct dari bengkel pertanian politeknik kota bharu kelantan malaysia........"


sila baca ayat diatas dengan gaya seperti pembaca berita hokey..teeheee...=)
actually gaya pembaca berita 2 boleh dibuat senaman taw..xcaya eh..cuba korang duduk tegak macam pembaca berita n then korang baca macam dorang juga..perlancaran 2 lebih jelas beb.xcaya cuba r..

tapi!!

bukan benda nie yang aq nak cerita..sebenarnya semalam ada member umah aq dia tanya asal aq drafkan entry entry yang dolu dolu 2..so skunk nie aq nak jawab la walaupown bukan bagi efect pown kat sapa2...

macam nie ceritanya...dulu aq buat blog sebab aq jadikan ia sebagai kawan aq..sebabnya aq xmeletakkan sapew2 untuk jadi kawan terbaik aq untuk aq puaskan hati aq selain blog aq..then skunk aq dah cuba untuk berjinak ngan manusia sekeliling aq untuk meluahkan perasaan jadi aq hadkan kenangan yang dulu hanya untuk aq kenang sorang saja....

so pada sapew2 yang penah baca entry aq yang dulu mesti korang taw kan betapa benggong nya aq n betapa cutenya aq skunk..hahaha boleh??

skunk pown blog juga tempat aq meluah tapi x macam aq luah dulu dulu la.....2 jew pown bezanya..teeheee...

.............................................................


hokey tutup kes sal cerita 2...ari nie aq g kerja pakai baju kurung..kelam kabut gila pagi tadi sebab ingat hari nie ada meeting ngan jabatan...skalinya besok..p kira ok la sebab aq naik pejabat juga tadi...

pas breakpast jew aq xnak turun ladang..yela xkan nak turun ngan baju kurung kot..so aq amik keputusan nak g tolong akak kat kios jew..

best kot tolong orang berniaga nie..sampaikan aq yang bersemangat nak wat duit..siap sempat lagi aq berangan nak menjual..yelakan skunk dah bulan apa..next month dah puasa wei..banyak nak guna duit untuk raya nanti...walaupown aq nie student ag p aq nak juga bagi sumbangan kat parent aq..nak juga aq belikan barang2 untuk adik  beradik aq..

so banyak la yang aq plan nak buat..sampaikan mr car warning awal2 xpayah nak mengatai..silap2 ari bulan aq yang terjelepuk sorang2 sebab xlarat..haiyokkk aq sendiri pown xtaw macam mana lagi nak yakinkan semua orang yang aq sihat jew..kekadang jew aq ase xsihat..or letih...2 jew..

so aq wat la plan sorang sorang ngan merajinkan diri kat cinie..mana taw kot2 ada orng nak over aq kerja..hahaha sengal an an...

hurmm nak buka topik sal lesen kreta tapi mr car macam taw taw jew..siap awal awal lagi dia cakap ujung tahun la..skunk xpayah lagi...haisss......kenapa xboleh skunk???

3 celoteh anda:

NURUL AINI NORAZMAN said...

ooo,.begituu,. tak pe la itu hak awak kan, tpi klu sy, sy tak draftkan kot,.nak kasi kenangan skit,.hehehe

Anisa Hang Tuah said...

simpan jgn tak simpan...

gadis kepastian said...

teeheee ye mmg nak simpan untuk kenangan...=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg