Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Monday, 12 September 2011

.: tragedis yang sadis buat q :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua dan salam sejahtera..

apa yang akan aq luahkan nie bukan la sebab nak merungut atau apa..just nak luahkan untuk buang beban yang aq ase berat n agak buatkan aq tekanan...di ulangi semula...TEKANAN.....


al kisah bermula :

tadi aq kena drive balik sesorang from kota bharu 2 kok lanas....n sepanjang perjalanan tadi mata aq laju jew mencurahkan airmata..ntah kenapa hati aq rasa macam diri aq nie LOSER sangat...

atau mungkn aq memang xlayak untuk dihargai....aq percayakan kau..aq sayang kau...aq xminta pown kau bagi aq banglo kew..rantai emas kew apa pown x...even cincin emas pown aq xminta kau berikan pada aq...aq cuma minta kau bagi aq keJUJURan dalam perhubungan n xketepikan aq dalam hidup kau...

sumtimes aq terfikir...apa la fungsi aq dalam hidup kau..sedangkan aq xpenah pown bagi apa pown kebaikan pada kau...sebaliknya hidup kau asyik ditimpa MASALAH masalah n MASALAH saja...

tapi tetap juga kau nak simpan aq dalam hidup kau..tapi cara kau simpan aq buatkan aq rasa disakiti...maafkan aq sebab aq memang perangai xelok..aq bukan la perempuan yang kau idamkan...n 2 pown aq rasa pelik kenapa kau nak simpan aq lagi...sebab kau nak MAINkan perasaan aq kew??

aq xda harta untuk bagi pada kau..sekarang pown aq wat pinjaman jew untuk sambung belajar...kalau aq mati skunk pown aq xtinggal harta..tapi tinggal hutang saja...

aq xtaw lagi sapa aq dalam hidup kau..aq xnak sebut dalam hati kau sebabnya kalau aq dah ragu sapa aq dalam hidup kau 4 sure la dalam hati lagi jauh skali la aq nak agak an....

ya sepanjang jalan aq menangis sampaikan aq migrain..sampaikan aq nampak lampu kereta samar2 jew..tapi aq kuatkan hati kuatkan badan aq drive sorang2 sebab aq xnak kau fikir aq nie nak ambik kesempatan kat kau...

sampai jew kat traffic light ketereh kereta dah mula berasap...aq nak contact kau tapi aq lupa bawak nset masa kau datang tadi...aq cuba lagi bersabar n cuba bawak slow2 kereta 2 kot2 bleh sampai umah...tapi apa daya...

aq xtahan sangat2 sebab sesak nafas..tingkap kereta xboleh buka...xkan aq nak buka pintu sambil bawak...dah 2 plak tertiba ada api plak...aq dah xda daya nak minta tolong sapa2...tapi aq keluar juga g minta tolong kat situ...

aq pinjam nset acik 2 nak kol kau..tapi sikit pown kau x amik kisah...padahal aq hantar lagi mesej cakap kereta berasap...

kalau la makcik tadi x ofer nak tolong aq...alamatnya aq berjalan kaki balik sesorang dari ketereh kew kok lanas...aq xsalahkan kau...

tapi aq salahkan diri aq sendiri..salah aq sebab biarkan diri aq dipergunakan kau...


dah cukup...kepala aq dah sakit sangat...

5 celoteh anda:

fadhdeela said...

kenapa nie gadis???!! jgn la mcm nie..kalo ada problem cite la..kalo nak kita jadi pendengar kita leh jadi pendengar setia awok..sedih kita baca entry awok..!kalo perlukan teman PM la kita ya :)

Anonymous said...

sya ! hihi. baru nak comment kan?
haha. aku baru kenal kan this sem. tataw jalan cerita kau act. and maybe ta layak nak cakap apeape pon. just, keluar la dari 'drama' niy. even 'drama' ape pon aku ta phm dan siape yg create 'drama' niy.haha. maybe jalan cerita kau lain dgn aku.but, aku dah rase 'sakit' nye dlu. :)

JIJI YU said...

nokkss ko perluakn bahu ke..bahu aku kan lebar lagi sasa

aanie said...

sabar ye dikk...

Abhamz said...

salam, simpati.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg