Blogger Backgrounds

.:pengunjung GADIS:.

About Me

My photo
dunia q bicara q....andai ada yang tersinggung sila bawa diri sendiri...tiada paksaan yntuk membaca malah untuk membuka blog picisan ini...bagi yang memahami alhamdulillah kata2 nasihat dari kalian xpenah ditolak..apa yang buruk datang dari diri q sendiri,mana yang bagus itu datangnya dari nya...

Pages

.:TABUNG OPERATION GADIS:.

.:kawan2 GADIS:.

Sunday, 18 September 2011

.: aq pompuan korang boleh la nak herdik aq ye :.

cOretan gadis kepastian

assalamualaikum semua..n salam sejahtera....

pagi2 lagi aq ngan mood bagus datang kerja tertiba semuanya nak serang aq..apa cerita bhai???xpuas hati ngan aq...aq amik cuti mengejut hari khamis ngan ahad atas sebab2 tertentu...bukan aq senjaga nak cuti...ag pown aq memang dah serabut sangat sampaikan aq xda mood nak datang..daripada aq bebal kat tempat kerja baik aq elak jew...

tapi yang aq geram nya sebab aq nie perempuan muka macam stok2 xboleh nak melawan orang atasan aq sesuka hati jew nak buli aq...sebab apa sebab aq perempuan....padahal member2 aq yang lain langsung xda sapa nak g kacau..sebab dorang lelaki...kaum sejenis...

siap nak ugut2 aq nak carrykan aq...what the puff la!! aq sikit xheran.memang aq sendiri pown dah cukup tension hidup kat kelantan nie...sebabkan jantan juga la aq nak kena tanggung semua nie..tanggung tekanan kerja dengan orang2 yang kerek gila kuasa...kena tanggung tekanan perangai2 orang yang suka amik kesempatan pada perempuan..

pantang nampak dahi licin jew mula la nak naik tocang...bila aq mengamok ungkit segala mak nenek pasal aq...blog aq nie la facebook aq noe la...woi aq xsuh pown sapa2 mai buka ngadap blog aq tiap2 hari...aq tulis apa yang ada dalam blog nie untuk sampingan hidup aq..cara aq nak luangkan masa untuk diri aq....bukannya aq nak saja2 maki orang xtentu hala kalau dia xcari pasal dengan aq..

tapi yang aq xfahamnya yang ampa dok skodeng blog aq sebab nak cari pasal dengan aq 2 kenapa??nak condem2 aq sebab aq ada blog 2 kenapa??bukan aq buat blog nie untuk nak cari pasangan la binawei...aq buat blog nie sebagai tempat aq luahkan perasaan aq tempat aq kongsi pengalaman hidup aq...suka duka aq...

tapi sebabkan aq perempuan korang sengaja nak cari kesalahan aq...itu aq buat salah ini aq buat salah..tuduh aq goda sana sini..apa cerita..aq panas la kalau macam nie..

aq buat entry yang letak 18 tahun ke atas 2 sebab aq nak buat ingatan yang kandungan entry 2 ada unsur2 dewasa..bukanya aq nak goda orang la bangai!!!jangan nak tuduh aq semandai2nya kalau diri sendiri buta it buta bahasa....

aq buh pic2 dalam blog nie sebab aq nak kongsi bukan aq nak suh dorang tergoda dengan aq..kalau aq nak goda orang xpayah dah aq nak tunggu dalam blog dah...aq keluar dok tepi jalan dah boleh buat..bodoh gilabeng btol..aq dah cakap jangan pandang aq pada rupa..ko ingat muka aq pompuan senang2 la ko nak membuli aq...nak sakitkan hati aq..nak tuduh aq segala mak nenek..silap orang la der.....

silap2..muka aq ja nampak comel tapi hati aq ganas...so baik xpayah susah2 nak cari pasal dengan aq...sekali aq sakit 20 kali plak ko rasa...aq peduli apa ko laki orang ka bini orang ka anak orang ka....masa ko sakitkan hati aq ada pikir aq nie sapa??

ada??


ada??

haremmm pown xda..sebab 2 lancang ja mulut korang nak boom aq....bodo!!!

2 celoteh anda:

JIJI YU said...

kes td le ni

L said...

jgn la marah2,, besala orang.... suma xkena....

dah semyang belom?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pencarian kowg